Haarverzorging

KADUS

Een luxueus en betaalbaar haarverzorgingsmerk met verzorgende en reinigende producten die uw haar weer laten stralen. Bij zeer droog haar hebben wij zeer goede maskers om uw haar weer te laten stralen. Een mooie stylingslijn ook voor thuis om uw haar optimaal in model te brengen en te finishen. Zeer gebruiksvriendelijk.

Haarverf & spoelingen

KADUS Haarverf

Haarverf met  diepe en rijke kleuren geladen met kleurpigmenten die diep in het haar dringen. 100% grijs dekkend en verschillende trendy kleuren.  Met verzorgende ingrediënten zoals waxen en lipiden die zorgen ervoor dat de levensduur van de haarkleur wordt verlengd met een mooie volle kleur en het haar in goede conditie blijft.

Haarverf & spoelingen

KADUS Spoeling

Deze Demi-Permanent kleuring geeft een diepe, glanzende en natuurlijke kleur die tot 24 wasbeurten aanhoudt. De haarverf geeft tot 50% grijsdekking en een uitgebalanceerde kleur, zowel in de lengte als in de haarpunten. De extra rijke crème geeft uitzonderlijke glans en soepel, jonger uitziend haar. Deze haarverf is ammoniakvrij.

Styling en verzorging

POP

Perfect on people. Vooruitstrevend en nieuwe styling en verzorgingslijn. Met een geweldige Silver shampoo en een Salt spray.

Styling en verzorging

KIS

Heerlijke verzorging / styling producten zoals de leave in conditioner super om mee te nemen op vakanties.

Verzorging

AC American Crew

Innovatieve verzorgingsproducten voor de  man al 25 jaar bepalend voor verzorging. Alles wat je nodig heb. Men’s Grooming voor HAAR, LICHAAM, SCHEREN, STIJLING.